Rays Office

Hemsidor och utveckling.

Tjänsteföretag sedan 2007

Rays Office är ett konsultbolag som jobbar med att ta fram hemsidor, sökmotoroptimering, systemutveckling, främst webbutveckling i Microsoft .NET och drift i Microsoft Azure.

Verksamheten är i huvudsak att ta fram hemsidor. Det görs nästan uteslutande i WordPress. Med hjälp av WordPress blir resultaten fantastiska och kunden kan själv enkelt uppdatera sitt innehåll för att på så sätt hålla hemsidan aktuell och levande.

Utveckling är grunden i Rays Office så det blir ju mycket kodande. Allt från komplexa webbaserade affärssystem till klientprogram för enklare uppgifter. T.ex. var jag med och ta fram en obemannad affär hösten/vintern 2015 – Näraffär. Googla det. Coolast hittills ? . Fler butiker hela tiden på gång!

Behöver du hjälp med något av ovanstående så kontakta mig för att höra min lösning på dina problem.

Glöm inte bort att detta inte är ett hobbyprojekt i en källare. Jag har jobbat som utvecklare sedan 1998, drivit företaget sedan 2007, haft kontor på Garvaren sedan 2010.

UC Sigill för Högsta kreditvärdighet Rays Office

Ljungby som kund

Många av mina kunder finns i Ljungby där jag bor och har mitt företag. Närheten till kunden är positivt både för mig som leverantör och för kunden.

Vem är jag?

Mitt team är inte så stort. Jag kör mitt bolag ensam. Dock med ett brett kontaktnät som hjälper till när resurserna brister.

Raymond Arvidsson
Raymond ArvidssonÄgare / Utvecklare
Driven och flexibel utvecklare och designer som har över 20 års erfarenhet i branschen.

”Han kommer när han lovar.”

OKÄND, OKÄNT FÖRETAG